Siirry ylös
 

Kuntatekniikan foorumin ekstranet

Olet Kuntatekniikan foorumin Ekstranetin etusivulla. Ekstranet on olennainen osa verkkopalvelua ja tarjoaa kuntatekniikan tekijöiden käyttöön salasanasuojattuja verkkotyötiloja, joiden käyttäjähallinta on kunkin työtilan vastuuhenkilöllä. Verkkotyötilat mahdollistavat luottamuksellisen mielipiteiden vaihdon ja asiakirjojen valmistelun. KL-Kustannus Oy palveluntuottajana seuraa työtilojen käyttöä ja pidättää itsellään oikeuden evätä työtilan käyttö tilanteissa, jossa sitä käytetään muuhun kuin Kuntatekniikan foorumin tarkoituksen toteuttamiseen.
 
Kaikille jonkin Kuntatekniikan foorumin Ekstranetin verkkotyötilan jäsenille tarjotaan samalla mahdollisuus käyttää foorumin julkaisu- ja kuvapankkeja. Käyttäjätunnus on mahdollista saada myös pelkästään julkaisu- ja kuvapankkiin.
 
Jos haluat perustaa oman työtilan ekstranetiin, ota yhteyttä paavo.taipale(a)kuntatekniikka.fi. Jos haluat käyttöoikeuden julkaisu- ja kuvapankkiin, täytä ja lähetä oheinen lomake, niin saat oman käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Kirjaudu palveluun

Rekisteröidy ekstranetin käyttäjäksi

Päivitä omat tiedot tai vaihda salasanasi​

Unohditko salasanan tai käyttäjätunnuksesi?

​​